Cenik velja od 1.9.2023

Ponujamo samostojne storitve, ki se jih lahko združi. ZVEZDA TV SD (standardne kvalitete slike) se že 18 let zanesljivo sprejema z Ambroža pod Krvavcem. ZVEZDA TV HD* (*višja kvaliteta slike). HD sprejem je trenutno omogočen le z novih oddajnih točk. Za najnovejše podatke o možnosti sprejema na vaši lokaciji, smo vam na voljo na telefonski številki 040997007. Cene so informativne in se lahko spremenijo zaradi sprememb na trgu oziroma spremembe cen avtorskih pravic TV vsebin, ki jih določajo lastniki TV programov.

 • Zvezda TV - (MMDS razpršeno oddajanje s prizemnih oddajnikov, brezžično do zgradbe)

  1 TV Naročnina za 1 TV HD

  18,50€

  2 TV Naročnina za 2 TV 20,50€
  3 TV Naročnina za 3 TV 21,51€
  4 TV Naročnina za 4 TV 23,50€
  Priključnina za prvi TV znaša od 37€ naprej odvisno od zahtevnosti montaže oziroma izvedbe. Cena se določi po ogledu. Priključnina za vsak dodatni TV znaša 61€. Zahtevnost montaže in vsa dodatna dela na obstoječih antenskih sistemih se oceni na predhodnem ogledu. Na eni sprejemni anteni je možen priklop več naročniških enot.  Cena velja za eno stanovanje ali gospodinjstvo.

   
 • Zvezda Net-POLANS internet
   
  I Internet do 2Mb /1Mb  13,00€ 
  II Internet do 4Mb / 1Mb 15,00€
  III Internet do 6Mb / 2Mb 18,30€
  MAX Internet do 8Mb / 2Mb 20,00€
  MAXI Internet do 10Mb / 4Mb 26,00€
  MEGA* Internet do 20Mb / 5Mb, izvedba možna na lokacijah s kvalitetnim WLAN signalom 28,00€
  Priključnina Postavitev in konfiguracija WLAN sistema je brezplačna, če naročnik sam inštalira FTP Cat5e kabel -internetni kabel s folijo. Dostop do interneta je količinsko neomejen. *Paket namenjen poslovnim uporabnikom. Izjemoma so mogoče druge hitrosti prenosa.

   
 • Zvezda NET Polans dvojček TV in internet. Cena se sešteje s posameznih storitev TV in interneta.
   
  DUO I Internet do 2Mb / 1Mb od 28,99€
  DUO II Internet do 4Mb / 1Mb
  DUO III Internet do 6Mb / 2Mb
  DUO MAX Internet do 8Mb / 2Mb
  DUO MAXI Internet do 10Mb / 2Mb

Storitve interneta zagotavlja družba POLANS d.o.o..

 • Polans IP telefonija

  Enojček 1 telefonska številka 2€ Objava v imeniku
  Dvojček 2 telefonski številki 4€ Objava v imeniku

   
 • Polans Dvojček (internet in IP telefonija)
   
  DUO eco INT do 1Mb / 1Mb + stac 20 min + mobilno 5 min 17€ /
  DUO mini INT do 1,5Mb / 800kb + stac 60 min + mobilno 10 min /
  DUO smart INT do 3 Mb / 1 Mb + stac 90min + mobilno 15min /
  DUO maxi INT do 5 Mb / 1,5 Mb + stac 120min + mobilno 20 min Dodatna tel številka (2 €)
  DUO mega* INT do 8 Mb / 2 Mb + stac 180min + mobilno 30 min Dodatna tel številka (2 €)


  Storitve IP telefonije zagotavljata družbi POLANS d.o.o. MEGA-M d.o.o.
  IP Telefonija je brezplačna v istem omrežju operaterja. Več informacij na www.polans.si in www.Megatel.si
 • TROJČEK ali ČETVERČEK vključuje posamezne storitve tv, internet, IP in mobilno telefonijo. Več info na www.polans.si
   

Vse cene so za 1 mesec z vključenim 22% DDV. Cena naročnine je odvisna od licenčnih pogojev in se lahko spremeni v kolikor se spremenijo cene licenc za redistribucijo TV vsebin.
Pogodba za MMDS-ZVEZDA TV se sklepa za minimalno dobo 24 ali 12 mesecev. Obračunsko obdobje  se prične  montaži sistema.
Za POLANS Zvezdanet je minimalna doba trajanja naročniškega razmerja 12 mesecev. Izjemoma oziroma po dogovoru je možno krajše obdobje. * Standardna namestitev vključuje: Dobavo in montažo nosilca za anteno (na steno, lego ali ograjo-posebne izvedbe nosilcev se izdelajo po naročilu in se doplačajo), nastavitev antene in sprejemnika za sprejem TV, ter dobava koaksialnega kabla do dolžine 10 metrov.

Splošno o sistemu

SPLOŠNO O SISTEMU POLANS

Brezžični sistem POLANS predstavlja nov mejnik v ponudbi širokopasobnih storitev v Sloveniji. Naše osnovno vodilo je 'dvojček/trojček v vsako slovensko vas'. Poleg kvalitete in visokih zmogljivosti, sistem odlikuje izredna prilagodljivost in razširljivost, kar pomeni, da lahko zagotavljamo storitve tako na gosto poseljenih urbanih področjih, kot tudi na odročnih ruralnih krajih, v vasicah z le nekaj gospodinjstvi. Sistem je sestavljen iz mreže oddajnikov ter iz množice terminalske opreme nameščene pri uporabnikih. Mreža oddajnikov je na eni strani povezana v hrbtenično optično omrežje, na drugi strani se nanjo preko vidne linije povezujejo končni uporabniki. Sistem deluje povsem samostojno in za delovanje ne potrebuje nikakršnje infrastrukture drugih ponudnikov, niti žice Telekoma Slovenije.

TEHNIČNI OPIS SISTEMA

Sistem deluje na prostem frekvenčnem pasu 5GHz in uporablja najnovejšo MIMO TDMA tehnologijo, ki omogoča prenose podatkov do 300Mb/s na segment ter poljubno število segmentov v omrežju. Na en segment se lahko vključi do 200 sprejemnih točk. Priključek je od oddajnikov lahko oddaljen do 20km. Na objektu naročnika se namesti terminalska(sprejemnik) oprema velikosti 30cm oz. 40cm za naročnike na oddaljenosti več kot 15km. Sprejemna antena je na lokalni hišni sistem vključena preko LAN priključka napajalnika, kamor se lahko neposredno vključi računalnik ali pa domači brezžični usmerjevalnik (Router). Za vsak naročniški priključek je vključena funkcija "varna uporaba interneta", če pa le te naročnik ne želi jo na željo izključimo. Sistem deluje v skladu z evropskimi standardi, tako da glede moči kot tudi frekvenčnega področja ne vpliva na zdravje ljudi.

INTERNET POLANS

Naročnik lahko izbira med široko paleto paketov, od najmanjših cenovno najugodnejših, do največjih, namenjeni zahtevnejšim uporabnikom.

IP TELEFONIJA POLANS,MEGA-M

IP telefonija je zamenjava za klasičen telefonski priključek. Naročniku brezplačno namestimo vmesnik, na katerega lahko priključi dva neodvisna (dve številki) analogna telefona. Pri prehodu na IP telefonijo naročnik obdrži vse storitve, katere so bile v uporabi na klasični ISDN telefoniji (obdrži isto telefonsko številko, prikaz številke klicočega,....). Pri prehodu na IP telefonijo naročniku uredimo prenos številke, kot tudi prekinitev naročniškega razmerja pri obstoječem operaterju. V primeru, dabodoči naročnik nima telefonskega priključka, ji brezplačno dodelimo negeografsko številko 0592xxxxx. Naročnik ima možnost izbire DUO paketov, kjer v paketu zakupi določeno število minut v fiksna in mobilna omrežja

NAMESTITEV OPREME

Pooblaščeni monter pri naročniku izvede namestitev na ključ. V montažo je vključena terminalska oprema brez Wifi vmesnika (ruterja), namestitev opreme na objekt, ter zagon interneta. Potrebna je le predpriprava FTP kabla od zunanje antene do notranjosti objekta, kjer bo nameščena terminalska oprema. Ta dela izvede skrbnik elektroinštalacij na objektu. Na željo naročnika proti plačilu uredimo tudi brezžičen sistem po hiši WiFi ali osnovne namestitve računalnika.

Prenos splošnih pogojev: Splošni pogoji

Spletna stran in njena vsebina je last podjetja Gorosan d.o.o..Pridržujemo si pravico do sprememb cen in vsebine spletne strani.
Kopiranje njene vsebine je prepovedano.